tag:blogger.com,1999:blog-6404838546665757887.post3076623167031438738..comments2024-03-09T16:40:04.469+01:00Comments on Mine egne opskrifter: SkorzonerrodssuppeHanne Eeghttp://www.blogger.com/profile/02069014905986222899noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-6404838546665757887.post-68469661633674593802012-03-06T14:06:50.554+01:002012-03-06T14:06:50.554+01:00Hej Pia
Hvis du mener at skylle skorzonerrødderne...Hej Pia<br /><br />Hvis du mener at skylle skorzonerrødderne efter de er kogt, så er det simpelthen fordi der er eddike i kogevandet. Det vil jeg ikke have med i suppen.<br /><br />Kødbollerne var med skam at melde færdigkøbte. Det er rigtigt, at når man selv laver kødboller, skal de simre (aldrig bulderkoge - det ødelægger dem) mens man vender lidt på dem af og til, indtil de kommer op og svømmer. Så er de nemlig gennemkogt, og rå fars kan jo være direkte farlig. Men de færdigkøbte skal bare lige have serveringstemperatur. Suppe skal være varm, og suppeskålene/tallerknerne må gerne være forvarmede; men man skal ikke skolde sig.Hanne Eeghttps://www.blogger.com/profile/02069014905986222899noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6404838546665757887.post-22018531310616260922012-03-06T06:44:33.848+01:002012-03-06T06:44:33.848+01:00Hej Hanne.
Hvorfor er det lige, at rødderne skal ...Hej Hanne.<br /><br />Hvorfor er det lige, at rødderne skal skylles under koldt vand og kødbollerne kun skal varmes igennem uden at koge?? Jeg ville nu nok lade dem koge igennem...Piahttps://www.blogger.com/profile/05198494584682908452noreply@blogger.com