tag:blogger.com,1999:blog-6404838546665757887.comments2024-03-09T16:40:04.469+01:00Mine egne opskrifterHanne Eeghttp://www.blogger.com/profile/02069014905986222899noreply@blogger.comBlogger47125tag:blogger.com,1999:blog-6404838546665757887.post-56175662900550271542024-03-09T16:40:04.469+01:002024-03-09T16:40:04.469+01:00føjføjAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6404838546665757887.post-84567634117607656412024-01-25T08:58:08.153+01:002024-01-25T08:58:08.153+01:00Super lækkertSuper lækkertAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6404838546665757887.post-42273901880459621822023-12-08T18:13:21.207+01:002023-12-08T18:13:21.207+01:00Smagte kun af maionnaiseSmagte kun af maionnaiseAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6404838546665757887.post-13323818674262785612022-03-05T14:20:03.732+01:002022-03-05T14:20:03.732+01:00Custom men\'s titanium wedding bands at the Pa...Custom men\'s titanium wedding bands at the Paris Hilton<br />Custom men\'s titanium wedding bands at the Paris Hilton. <a href="https://www.titanium-arts.com/titanium-app.html" rel="nofollow">nano titanium babyliss pro</a> This summer we'll take <a href="https://www.titanium-arts.com/toaks-titanium.html" rel="nofollow">titanium trim hair cutter reviews</a> a <a href="https://www.titanium-arts.com/tube-supplier.html" rel="nofollow">2020 edge titanium</a> look <a href="https://www.titanium-arts.com/titanium-cookware.html" rel="nofollow">pure titanium earrings</a> at some of the most iconic wedding bands <a href="https://www.titanium-arts.com/ecosport-titanium.html" rel="nofollow">titanium knife</a> in the world.pauleighearnharthttps://www.blogger.com/profile/01735407617634362431noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6404838546665757887.post-70411718345339649152019-12-01T21:31:42.058+01:002019-12-01T21:31:42.058+01:00Almindeligt sukker er for finkornet og smelter der...Almindeligt sukker er for finkornet og smelter derfor og branker. Tesukker forhandles også under navne som perlesukker eller krystalsukker. Hanne Eeghttps://www.blogger.com/profile/02069014905986222899noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6404838546665757887.post-71930410423139914892016-11-07T14:30:53.323+01:002016-11-07T14:30:53.323+01:00Denne kommentar er fjernet af en blogadministrator.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6404838546665757887.post-67251742098475249172015-12-12T14:07:52.924+01:002015-12-12T14:07:52.924+01:00Jeg koger hvidkålen 10 minutter i min trykkoger, d...Jeg koger hvidkålen 10 minutter i min trykkoger, det er nemlig ikke til at styre i min stegegryde, så længe kålen er rå. efter de 10 m. er den faldet mere end 50% så er den til at styre i stegegryden, derefter sukker der brunes og lidt olie, og så i med kålen. Røres så sukkeret fordeles. derpå lægger jeg kødet eller en klump fars ned og dækker med kål. Flouberghttps://www.blogger.com/profile/10938028349999121011noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6404838546665757887.post-40256469815523280262015-11-19T09:35:07.144+01:002015-11-19T09:35:07.144+01:00Du har ret, det kan blive farligt med hvad vi spis...Du har ret, det kan blive farligt med hvad vi spiser fra natuen, hvordan vi tilbereder det og hvordan vi behandler og efterlader naturen.<br />Det kræver omhu, lære, lytte til gode råd osv.<br />Jeg er selv vokset op i naturen på en stor gård, men min familie har altid stukket en finger i jorden!<br />Hilsner og en god dag og tak for linket :-)Maria Hoffbeckhttp://www.mariahoffbeck.blogspot.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6404838546665757887.post-44231055054742338392015-10-01T11:58:50.241+02:002015-10-01T11:58:50.241+02:00Dejligt og forståeligt. Jeg plejer ikke at have pr...Dejligt og forståeligt. Jeg plejer ikke at have problemer med sværen og koger altid stegen med sværen i vand de første min, som min svigermor lærte mig. Jeg har ikke lavet flæskesteg i mange år, så jeg fik lyst til at google. Din forklaring tiltaler mig bedst, så det prøver jeg.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6404838546665757887.post-4150794428643886002015-09-01T18:43:53.257+02:002015-09-01T18:43:53.257+02:00Denne kommentar er fjernet af forfatteren.Hanne Eeghttps://www.blogger.com/profile/02069014905986222899noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6404838546665757887.post-76904035266186383502015-04-06T16:44:41.181+02:002015-04-06T16:44:41.181+02:00Normalt laver jeg brunkål på traditionel vis, men ...Normalt laver jeg brunkål på traditionel vis, men denne gang havde jeg læst i en gammel kogebog, at man først skulle koge den snittede hvidkål i en halv time for at få "nogle stoffer" ud af hvidkålen, så det gjorde jeg med det resultat, at jeg kom i tidsnød.<br />Nu var gode råd dyre, så jeg hældte vandet fra og kom plantemargarine, sukker, salt, madkulør og vand - samt 100 gram medister i og lod det simre i en halv time. Brunkålen blev nu fordelt i portioner til fryseren - samt en til mig med medisterpølsen.<br />RESULTAT: Den bedste brunkål jeg længe har smagt OG garanteret børnevenlig.<br />knudknud3https://www.blogger.com/profile/10986543814628040345noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6404838546665757887.post-12780771412065705832014-12-17T10:33:44.465+01:002014-12-17T10:33:44.465+01:00Halløjsa. 1) Skal sildene være helt afkølede før l...Halløjsa. 1) Skal sildene være helt afkølede før lagen hældes over? 2) Jeg bryder mig ikke om, hvis stegte sild er bløde og slatne, hvad gør man forkert hvis de er det? <br />Hilsen DortheAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6404838546665757887.post-66101741286399306042014-12-08T17:11:23.346+01:002014-12-08T17:11:23.346+01:00Afprøvede opskriften, men udskiftede tesukker med ...Afprøvede opskriften, men udskiftede tesukker med almindelig strøsukker, da tesukker ikke kunne fås her, hvor jeg bor. Alt virkede fint, men da der var gået 30 minutter ved 180 grader i ovnen, skyndte jeg mig at tage kagen ud, da den begyndte at lugte lidt brændt og var noget mørkere i farven end den, min mor plejede at bage. Den skulle I HVERT FALD IKKE have 40 minutter! Tvært imod - ved 20 minutter vil jeg begynde at kigge til den næste gang. Dette synes jeg, andre skal vide, INDEN de putter denne velsmagende kage i ovnen, for den er værd at bage...<br />Sidselinkehttps://www.blogger.com/profile/13112185899345347464noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6404838546665757887.post-18927029683938304472014-11-10T17:17:46.492+01:002014-11-10T17:17:46.492+01:00Elsker brunkål :-)Elsker brunkål :-)Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/16853161147343252256noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6404838546665757887.post-48437203524586482992014-11-10T17:16:40.579+01:002014-11-10T17:16:40.579+01:00Tak�� Jeg snuppede lige din opskrift ��Tak�� Jeg snuppede lige din opskrift ��Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/16853161147343252256noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6404838546665757887.post-50232864163991859402014-06-02T21:27:10.397+02:002014-06-02T21:27:10.397+02:00Det lyder næsten som en kålret, min mor også ofte ...Det lyder næsten som en kålret, min mor også ofte serverede, og jeg selv ligeså. Jeg kommer dog ikke sukker i til at brune kålen med.<br />En muskatsovs lyder som en rigtig god ide. Kål og muskat klæder hinanden. <br />Vidste du for øvrigt, at man i Jylland ofte bruger kanel til at krydre kål med?<br />Jeg har også altid selv nogle af disse kålretter i fryseren, for jeg bor også alene, og det er jo umuligt at lave den slags retter som enkelt-portioner.Hanne Eeghttps://www.blogger.com/profile/02069014905986222899noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6404838546665757887.post-41495758766410210432014-05-22T10:26:10.748+02:002014-05-22T10:26:10.748+02:00Og endnu en lille husker: Vi bor på landet, og en ...Og endnu en lille husker: Vi bor på landet, og en del af vores have går lige ud til vejen. Selvom en have ligger på landet, må man ikke vade ind og plukke! Vi har et vildt stykke i enden af haven med hyld, mirabeller og æbler, og der går folk skamløst ind og tager, hvad de vil have. De 'kører tur på landet', kommer forbi os, stopper bilerne - lige i et farligt sving - og tager poserne frem.<br />vh/Karen Karenhttp://dalsgaardiskivholme.wordpress.com/noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6404838546665757887.post-58603953937978898332014-04-28T20:37:15.872+02:002014-04-28T20:37:15.872+02:00Jeg bor alene og fandt på at lave en frikadellefar...Jeg bor alene og fandt på at lave en frikadellefars, som jeg lægger ned i et hul i midten af kålen. Sådan laver jeg også hvidkåls"rouletter" og laver muskatsove af suppen. Jeg spiser meget kål og lidt kød, så resten af farsen bliver til frikadeller til fryseren. Irsk stuvning laver jeg med et par gode røgede kålpølser og medisterpølser i samme størrelse, som kommer i gryden en lille halv time til slut.<br />ElsebethAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6404838546665757887.post-48483525833215055252014-04-28T20:21:47.464+02:002014-04-28T20:21:47.464+02:00JA, godt du nævner det. Det gør mig så gal, når je...JA, godt du nævner det. Det gør mig så gal, når jeg læser, at den ene blogger efter den anden går ud og klipper et ordentlig bjerg af havtornebuskene i stedet for kun at pille bærrene af - pluk dog ikke flere end I skal bruge. Naturen kan ikke tåle de begærlige!!! Derhjemme skærer I vel heller ikke alle grenene af stikkelsbærbuskene eller frugttræerne. Husk at man er gæst i naturen!<br />ElsebethAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6404838546665757887.post-10831071886647329572013-12-03T16:48:08.558+01:002013-12-03T16:48:08.558+01:00Uha ja, gurkemeje giver da mange ting, også farve....Uha ja, gurkemeje giver da mange ting, også farve. Og så er der flere artikler på nettet som antyder at det virker forebyggende/lindrende på Alzheimers og demens. Med hensyn til en anden ting som det giver, så virker det som mange af Østens krydderier konserverende. Det er f.eks en kendsgerning at pickles med gurkemeje holder længere - ja det er vel derfor man kommer det i. Giver også en stærk smag til pickles.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6404838546665757887.post-82303550979694922032013-10-06T22:45:47.719+02:002013-10-06T22:45:47.719+02:00Sukkeret er for at five en god, sirupsagtig konsis...Sukkeret er for at five en god, sirupsagtig konsistens. Bemærk, at der er sirup til flere portioner (typisk 4-5), så det giver ikke meget mere end ca. 1½ spsk per bakke jordbær.<br />Jeg plejer kun at lave den midtsommer med søde, solvarme jordbær og har faktisk aldrig lavet den om vinteren, hvor jordbærrene er mindre søde og aromatiske; men da vil jeg tro, det er en fordel at bruge mindre sukker for bedre at matche jordbærrene. <br />Ingen tvivl om at den også nok skal smage godt; men prøv dig gerne lidt frem med mængden. Der er jo forskel på såvel balsamico som smag.<br />Velbekomme!Hanne Eeghttps://www.blogger.com/profile/02069014905986222899noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6404838546665757887.post-378326982865037782013-10-03T12:15:06.993+02:002013-10-03T12:15:06.993+02:00Sikke en lækker salat. den vil jeg prøve at lave. ...Sikke en lækker salat. den vil jeg prøve at lave. :) kan man evt. undvære alt det sukker ? Samanthahttp://www.samanthafotheringham.dknoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6404838546665757887.post-39346814221819551902012-12-16T16:37:18.494+01:002012-12-16T16:37:18.494+01:00Hej Pia
Tak for din omsorg og undskyld mit meget ...Hej Pia<br /><br />Tak for din omsorg og undskyld mit meget sene svar.<br />Forklaringen er, at jeg grundet langtidssygemelding med dårlig ryg har været sendt i arbejdsprøvning af socialforvaltningen, og så var der ligesom ikke energi til at arbejde med min blog. <br />Men nu er det overstået, og jeg vil igen begynde at opdatere bloggen med mine opskrifter og eksperimenter. <br /><br />Jeg håber, du selv har det godt og vil ønske dig en rigtig glædelig jul.Hanne Eeghttps://www.blogger.com/profile/02069014905986222899noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6404838546665757887.post-11429025166911435022012-12-16T15:35:59.494+01:002012-12-16T15:35:59.494+01:00Denne kommentar er fjernet af forfatteren.Hanne Eeghttps://www.blogger.com/profile/02069014905986222899noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6404838546665757887.post-43159837889243101182012-12-15T19:18:52.863+01:002012-12-15T19:18:52.863+01:00Denne kommentar er fjernet af en blogadministrator.Ivan Khttps://www.blogger.com/profile/08318684986230207287noreply@blogger.com