Avocadocreme

Mens man i Europa normalt benytter avocado som en grønsag,bliver den i Asien oftere benyttet som frugt. Her er en af mine favoritopskrifter, som kan anvendes mange  steder i stedet, hvor man ellers ville benytte råcreme eller lignende. Ikke blot smager det skønt; men det ser også utroligt smukt ud med sin klare, grønne farve. Personligt er jeg særligt begejstret for den sammen med nougat/karamel. En supernem dessert er f.eks. nougatis med avocadocreme og vafler til.


1 moden avocado, 1 tsk vaniljesukker eller kornene af en halv stang vanilje, 2 dl mælk (skummetmælk kan fint bruges), ca. 1 spsk sukker.

Avocadoen deles, stenen fjernes, og kødet tages ud med en ske. Sørg for at få alt det grønne ved skallen med.
Avocadokødet kommes i en blender sammen med mælk, sukker og vanilje og blendes til det er helt jævnt og glat.
Smag til med sukker.

Opbevares i køleskab.


Andre dessertopskrifter med avocado:

Avocadofromage


Ingen kommentarer:

Send en kommentar