Hvidløgsmarinerede tigerrejer

Rejer er dejlige. En gylden regel (med visse undtagelser) er, at koldtvandsrejer smager bedst i kolde retter, mens varmtvandsrejer er bedst i varme eller lune retter.

Mens jeg boede i mellemøsten, var rejer relativt billige - især tigerrejer.

En af mine favoritsnack blev derfor hvidløgsmarinerede tigerrejer. Nemmere kan det næsten ikke laves!

1 tigerrejer, salt, friskkværnet peber, et par fed knuste hvidløg, limesaft (citronsaft kan bruges), olivenolie, evt. lidt frisk ingefær og/eller finthakket chili.

Lav en marinade af ca. 1 dl olivenolie samt krydderier.
Læg tigerrejerne i blød i marinaden mindst en halv time.

Ristes sprøde på panden eller bages i ovnen ved god varme (ca. 200 grader) i knapt 10 minutter.

Spises som snacks eller serveres som forret med lidt godt brød til samt evt. frisk, grøn salat.

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar