Gulerødder bonne femme

Gulerødder bonne femme
Gulerødder bonne femme er en dejlig nem ret, som jeg tit laver. Den gør sig  fint som frokostret med brød til eller som tilbehør til et utal af retter, især stegeretter. Jeg tager det ikke så tungt med målene, men tager det mest lidt efter fornemmelsen.


4-5 gulerødder, 2 store løg, et par tykke skiver røget flæsk skåret i tern (bacontern), 1 tsk timian, saft af ½ citron

Baconterningerne steges sprøde i en gryde ved jævn varme uden låg.
Gulerødder skrølles og skæres i skiver på skrå.
Løg pilles og skæres i tynde både på langs.
Når baconternene er sprøde, vendes løg og gulerødder i.
Citronsaft og timian tilsættes.
Steger videre ved jævn varme til gulerødderne er møre men fortsat har god bid.

Ovnstegte kyllingelår, gulerødder bonne femme, pastinakbøf, kartofler og skysovs.



Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar